Klánon kívüli pk fogások
4 posters
:: Képek,videók
1 / 1 oldal
Klánon kívüli pk fogások
Hát... ide én csak az értékeseket fogom feltenni, mert igazából betelne az egész oldal a fogásaimmal :P:P rofl jk, na szóval akkor:
voltam bhzni
najó mostmár unalmas a bh, nézzétek ezt:
adyval jól toltuk :P:P
voltam bhzni
najó mostmár unalmas a bh, nézzétek ezt:
adyval jól toltuk :P:P
tomownage- Leader
- Hozzászólások száma : 94
Registration date : 2009. Feb. 14.
Re: Klánon kívüli pk fogások
100+ killből kevés corrupt jött :P:PTiger írta:2 corrupt+a chain ugyebár mákör núb
tomownage- Leader
de így is nyertél pvp-n avgy 3M-ttomownage írta:100+ killből kevés corrupt jött :P:PTiger írta:2 corrupt+a chain ugyebár mákör núb
ja, de ajánlom h jöjjön ne egyszer corrupt item... muszáj jönnie-.-
mien érzés tom?XDD btw ha jól tudom ez 30 min-ig megmarad ugye?
btw pont ma pkztam GE melett egy gyerek ellen...no arm,egyszer csak előkapta a corrupt d longot,és belém b*szott egy 28-at csúnya KO volt
lool a máker, én elhatároztam h többet nem fogok noarmozni mert iesmi elöfordulhat xd
amugy elég ha 2h-t vesz elö az 30+ <- strtöl függ.... én pl hiteltem 30-at genél de akkor amikor
letelt a time. marad 2-3hpja. azóta gyülölöm a noarmot:D
amugy elég ha 2h-t vesz elö az 30+ <- strtöl függ.... én pl hiteltem 30-at genél de akkor amikor
letelt a time. marad 2-3hpja. azóta gyülölöm a noarmot:D
inkább buktam mint nyertem, mert általában lófasz drop jön...Tiger írta:de így is nyertél pvp-n avgy 3M-ttomownage írta:100+ killből kevés corrupt jött :P:PTiger írta:2 corrupt+a chain ugyebár mákör núb
tomownage- Leader
kurvajo érzés bazd amikor ott a földön... amúgy meg ha nem veszed fel akkor megmarad sokáig és el is lehet adniBeni írta:ja, de ajánlom h jöjjön ne egyszer corrupt item... muszáj jönnie-.-
tomownage- Leader
ja tudom hogy el lehet adni, nekem azt mondták 30 perc mulva eltünik, igyis ugyis felveszed, nem veszed... de szerintem akkor részeg volt lol
te kis hobgoblin xd
tomownage- Leader
xdd azon toltam ki 50 stret (str pure voltam") de véletlen def mode és nem figyeltem erre 3 def-.-"tomownage írta:te kis hobgoblin xd
csakis a hobgoblin hibája volt:@, de jobb is hogy nem lettem pure xd 94 str 75 att 71 def,szimpla tanker xd
Én még emlékszem amikor örültem h le tudtam 1 hit k0-zni egy cowot de mind1 ne térjünk ennyir el a témátólBeni írta:xdd azon toltam ki 50 stret (str pure voltam") de véletlen def mode és nem figyeltem erre 3 def-.-"tomownage írta:te kis hobgoblin xd
csakis a hobgoblin hibája volt:@, de jobb is hogy nem lettem pure xd 94 str 75 att 71 def,szimpla tanker xd
Tiger írta:Én még emlékszem amikor örültem h le tudtam 1 hit k0-zni egy cowot de mind1 ne térjünk ennyir el a témátólBeni írta:xdd azon toltam ki 50 stret (str pure voltam") de véletlen def mode és nem figyeltem erre 3 def-.-"tomownage írta:te kis hobgoblin xd
niice xd akkoriban gyülöltem a rangét-.-.. most se birom de mégis tolom, mert memberbe jó cash avinál
:: Képek,videók
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.