Ötletek
5 posters
:: Általános
1 / 1 oldal
Ötletek
Ide jöhetnek a klánnal,és az oldallal kapcsolatos ötletek,javítások.Ezen kívül,ha láttok vlahol 1-2 nagyobb bugot,azt itt jelezzétek.Köszönöm.
Na kezdem is
Csináltam egy HtP Sig alapot,erre kéne vmit ráírni.(pl.:The future of the Hungarian PK)
A sig:
Ha kész a sig(ha valaki csinálna rá írást,úgy hogy látható is legyen...),akkor feltúrbozom,h egy olyan sig legyen,amire h rákattintanak bejön az oldal.Ezzel majd lehet reklámozni az oldalt külömböző fórumokon,csak annyit kell tenned,hogy berakod az aláírásodba a kódot.
Na kezdem is
Csináltam egy HtP Sig alapot,erre kéne vmit ráírni.(pl.:The future of the Hungarian PK)
A sig:
Ha kész a sig(ha valaki csinálna rá írást,úgy hogy látható is legyen...),akkor feltúrbozom,h egy olyan sig legyen,amire h rákattintanak bejön az oldal.Ezzel majd lehet reklámozni az oldalt külömböző fórumokon,csak annyit kell tenned,hogy berakod az aláírásodba a kódot.
Re: Ötletek
figy sztem nem rossz ötlet, igy tényleg egy bannert kéne csinálni a honlapról, és másoldalakon
hírdetni.
Amúgy a klán pk-kon lehetne viselni a klán cape-t vagyis Team-Cape 26(inkább kötelező). akár lehet más, de ezt leader döntse el!
hírdetni.
Amúgy a klán pk-kon lehetne viselni a klán cape-t vagyis Team-Cape 26(inkább kötelező). akár lehet más, de ezt leader döntse el!
Én megcsinálnám, de az alap kép kéne a Htp felírat nélkül.
Bart- Clan Owner
- Hozzászólások száma : 33
RuneScape név: : Bartamate3
Registration date : 2009. Feb. 14.
Beni írta:figy sztem nem rossz ötlet, igy tényleg egy bannert kéne csinálni a honlapról, és másoldalakon
hírdetni.
Sztem 26 maradhat,könnyű beszerezni(Edge),jó a színe is(kék).
Habár sztem tényleg kötelező kéne hogy legyen a Team Cape használat,ugyanis a multkor is elfelejtettek egy páran belépni cc-be és fehérnek látszódtak mapon...
Bart- Clan Owner
New Idea
Szerintem,aki 2 héten belül nem regisztrál a fórumra,és nem lesz aktív tagja a közösségnek,azt ne engedjük pkra vagy rugjuk ki
Tudom,kicsit(nagyon) keményen hangzik,de ezzel a módszerrel 99,99% hogy a tagok leaglább regásztrálni fognak,jobb esetben még aktívak is lesznek,ami ráférne a fórumra,mert mostanában kicsit leállt.
Ha Bart,és Tom,Ti jóváhagyjátok,akkor értesíteni kéne minden tagot a hírről.
Ezt úgyis meglehet oldani,hogy rendeztek egy pk-t,arra általában úgyis sokan jönnek,ott bespammoljuk a cc-t ezzel a hírrel,és azok akkor megtudják.
Aki meg nem jött el eventre,azt PM-ban értesítjük.
Na mit szóltok?
Szerintem,aki 2 héten belül nem regisztrál a fórumra,és nem lesz aktív tagja a közösségnek,azt ne engedjük pkra vagy rugjuk ki
Tudom,kicsit(nagyon) keményen hangzik,de ezzel a módszerrel 99,99% hogy a tagok leaglább regásztrálni fognak,jobb esetben még aktívak is lesznek,ami ráférne a fórumra,mert mostanában kicsit leállt.
Ha Bart,és Tom,Ti jóváhagyjátok,akkor értesíteni kéne minden tagot a hírről.
Ezt úgyis meglehet oldani,hogy rendeztek egy pk-t,arra általában úgyis sokan jönnek,ott bespammoljuk a cc-t ezzel a hírrel,és azok akkor megtudják.
Aki meg nem jött el eventre,azt PM-ban értesítjük.
Na mit szóltok?
hát lehet kicsit durva, de azért tényleg kéne valami cucc...
tomownage- Leader
- Hozzászólások száma : 94
az a baj h ennyi emberre nehezebb ráerőltetni... meg kell kérdezni, hogy akarnak e tagok lenni, és ha igen, akkor használják a fórumot...
tomownage- Leader
tomownage írta:az a baj h ennyi emberre nehezebb ráerőltetni... meg kell kérdezni, hogy akarnak e tagok lenni, és ha igen, akkor használják a fórumot...
Úgyis jó...
Jaja, de szerintem az ircet is kéne használni mert mindig kb max 6an vunk fenn... és azis fontos.
Na meg tsen is fent kéne lenni pk alatt.. tehát a forumon irc chaten, tsen aktivan kéne résztvenni
Na meg tsen is fent kéne lenni pk alatt.. tehát a forumon irc chaten, tsen aktivan kéne résztvenni
Beni írta:Jaja, de szerintem az ircet is kéne használni mert mindig kb max 6an vunk fenn... és azis fontos.
Akkor szerintem már inkább CC,mert ahoz akinek nincs SK-ja,nem kell letölteni,meg arra ugyebár játék közben is mindenki feltud menni.
A TS-el igazad van,az is kéne mindenkinek,a klán közösségének egyik alapköve lehet ha intenzíven használjátok+pk közben elengedhetetlen a használata.Ha msát nem is,de azért PK közben mindenkinek legalább hallgatnia kéne,amit mondunk.
Bart- Clan Owner
tomownage- Leader
:: Általános
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.