Kedvenc együtteseid
+4
Pires
Beni
tomownage
Bart
8 posters
:: Off Topic
1 / 1 oldal
Kedvenc együtteseid
Ide írjátok le, hogy nektek mely együttesek jönnek be.
Na akkor kezdem lol
Disturbed, Three Days Grace, Dope, Anonim Mc, Drowning Pool, Dry Kill Logic, Lordi, Soil, Mudvayne, POD, Stone Sour, Slipknot, Static-X, Nickelback, Mushroomhead
Na akkor kezdem lol
Disturbed, Three Days Grace, Dope, Anonim Mc, Drowning Pool, Dry Kill Logic, Lordi, Soil, Mudvayne, POD, Stone Sour, Slipknot, Static-X, Nickelback, Mushroomhead
Bart- Clan Owner
- Hozzászólások száma : 33
RuneScape név: : Bartamate3
Registration date : 2009. Feb. 14.
Re: Kedvenc együtteseid
Depresszió, Alvin és a Mókusok, Tankcsapda, Ossian, Replika, Pokolgép, Kárpátia, Edda, Road, The Grenma ----> magyarból kb ennyi...
Slipknot, Hammerfall, System of a Down, Dragonforce, Three Days Grace, Cradle of Filth, Evanescence, Children of Bodom, Bullet for my valentine, Soilwork, Rise Against, Manowar, Iron Maiden, HIM, Breaking Benjamin, 30 Seconds to Mars, Linkin Park, Metallica, Lordi, Nightwish, Papa Roach, Red, Rammstein, Sum41,---> külföldiából xD kb ennyi
Slipknot, Hammerfall, System of a Down, Dragonforce, Three Days Grace, Cradle of Filth, Evanescence, Children of Bodom, Bullet for my valentine, Soilwork, Rise Against, Manowar, Iron Maiden, HIM, Breaking Benjamin, 30 Seconds to Mars, Linkin Park, Metallica, Lordi, Nightwish, Papa Roach, Red, Rammstein, Sum41,---> külföldiából xD kb ennyi
tomownage- Leader
- Hozzászólások száma : 94
Registration date : 2009. Feb. 14.
My musics:
Nightwish, Slipknot, Eternal Tears Of Sorrow, Within Temptation, Disturbed, Rammstein
Nightwish, Slipknot, Eternal Tears Of Sorrow, Within Temptation, Disturbed, Rammstein
öhh : D
Tcs, Bodom, Metallica, DragonForce, Iron Maiden, Machine Head, Depresszió, Sabbath, Slayer, Turisas, és minden ami Metal : D
Tcs, Bodom, Metallica, DragonForce, Iron Maiden, Machine Head, Depresszió, Sabbath, Slayer, Turisas, és minden ami Metal : D
Pires- Noob
- Hozzászólások száma : 1
Registration date : 2009. Feb. 15.
Nemvagyok egy túl nagy Metal rajongó,de akkor már hírdetem töritanáromat:
www.vissza.hu
Ő énekel
Saját kedvencek:
Külföldi:
Bone Thugs n Harmony,2Pac,P. Diddy,50 cent,Dr.Dre,Eminem,Young Buck,Lloyd Banks,The Game,Lil Wayne,Birdman,Akon,DJ Khaled,Rick Ross,Cypress Hill,Lil' Eazy E,Timbaland,Flo Rida,T-Pain,Lupe Fiasco,El Mudo,N.E.R.D,Snoop Dogg,Ice Cube,R-Mean,Krayzie Bone,C-Murder,Lil Romeo,Crooked I,Madcon,Tecktonik zenék,D'n'B...
Magyar:
FankaDeli,Hősök,Copy Con,Majka,Dopeman,Siska,Tibbah,MC Gőz,Pixa,SzvCrew,V.S.O.P
www.vissza.hu
Ő énekel
Saját kedvencek:
Külföldi:
Bone Thugs n Harmony,2Pac,P. Diddy,50 cent,Dr.Dre,Eminem,Young Buck,Lloyd Banks,The Game,Lil Wayne,Birdman,Akon,DJ Khaled,Rick Ross,Cypress Hill,Lil' Eazy E,Timbaland,Flo Rida,T-Pain,Lupe Fiasco,El Mudo,N.E.R.D,Snoop Dogg,Ice Cube,R-Mean,Krayzie Bone,C-Murder,Lil Romeo,Crooked I,Madcon,Tecktonik zenék,D'n'B...
Magyar:
FankaDeli,Hősök,Copy Con,Majka,Dopeman,Siska,Tibbah,MC Gőz,Pixa,SzvCrew,V.S.O.P
+divizio, hungarica, eleven hold, romeo verzik,tomownage írta:Depresszió, Alvin és a Mókusok, Tankcsapda, Ossian, Replika, Pokolgép, Kárpátia, Edda, Road, The Grenma ----> magyarból kb ennyi...
külföldiekböl remélem nem hagyott ki tom semmit
Mali- Hobgoblin
- Hozzászólások száma : 29
Slipknot, Eternal Tears Of Sorrow, Disturbed, Rammstein, System of a Down, Linkin Park, Hammerfall, Dragonforce, Dream evil és végül | Nightwish |<3
Croas7- Made in China
- Hozzászólások száma : 11
RuneScape név: : Croas7
Registration date : 2009. Feb. 23.
Hát amit én szeretek azt már elmontátok..De azért én is felsorolom..
Kedvencek:Hammerfall, Edda, Kárpátia, Three Days Grace, Sonat A..
De amit kevésbé szeretek de ell megy az a Tankcsapda,Pokolgép,Kalapács, és stb........Hát ennyi..
Kedvencek:Hammerfall, Edda, Kárpátia, Three Days Grace, Sonat A..
De amit kevésbé szeretek de ell megy az a Tankcsapda,Pokolgép,Kalapács, és stb........Hát ennyi..
Inter pre- Noob
- Hozzászólások száma : 6
:: Off Topic
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.